Μέσα και γύρω από τον

πολιτισμό


Νότες στο χρόνο 2020

  • nml
  • 07 Σεπτεμβρίου 2020

Πιστοί στο ραντεβού μας, για 4η συνεχή χρονιά βάλαμε μπροστά την μαθητική μας συναυλία! Αρχές του χρόνου μάς βρήκαμε και όνομα, "περίΤΕΧΝΩΝ", για να συστηθούμε σαν σύλλογος πια, όχι απλά σαν μια συστάδα ατομικών προσπαθειών.

Η εν λόγω συναυλία έγινε πρώτη φορά το 2017 για να "νιώσουν" οι μαθητές τη μουσική που μάθαιναν όλο το χρόνο και να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους συνολικά, σαν ορχήστρα! Η προσέλευση και αποδοχή απ΄το κοινό όμως μας έκανε γρήγορα ξεκάθαρο ότι το εγχείρημα θα γινόταν κάτι πολύ περισσότερο.

Βασικό μας αξίωμα είναι η ελεύθερη είσοδος και η παρουσία σε δημόσιους χώρους έτσι ώστε η εκδήλωση να είναι προσιτή σε όλους.

Με γνώμονα τα παραπάνω και την όρεξη μας για προσφορά πολιτιστικών δρώμενων που αφορούν άμεσα το κοινωνικό σύνολο, δημιουργήσαμε τον σύλλογο "περίΤΕΧΝΩΝ" με σκοπό να πλαισιώσει και να προάγει τις δράσεις αυτές, για τον οποίο όμως θα σας πω περισσότερα σε μετέπειτα άρθρο.

Φετος είχα την χαρά να μου εμπιστευθούν τη μουσική επιμέλεια της συναυλίας, το οποίο με τιμά πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ!

Κάπου εδώ, μάλλον θα έπρεπε να δώσω μία είκονα της σκηνής μας:
5 μπουζούκια, 4 κιθάρες, 2 κρουστά, μπαγλαμάς, μπάσο, πλήκτρα, σαντούρι, κρητική λύρα και 5 φωνές. Όλα αυτά σε μια "σκηνούλα" 3 επιπέδων και 70+ τετραγωνικών μέτρων!
Όχι κι άσχημα ...

Την Κυριακή 16 Αυγούστου, 1 μέρα πριν την πρόβα τζενεράλε και 3 πριν τη συναυλία, τα νέα μέτρα λόγω κορωνοϊού όριζαν τον περιορισμό των ατόμων σε 100 και ως εκ τούτου αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη συναυλία.

Έπεται συνέχεια ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Copyright © 2020 nml.gr
Χωρίς κουλουράκια ...